zondag 26 juni 2016

Laatste workshops van 2016!


Hierbij de nieuwe data voor de workshops/cursussen voor de rest van het jaar! Dit keer ook met grafiet workshops. De lessen zijn allemaal geschikt voor zowel beginners als gevorderden! Twijfel je of heb je een vraag? Bekijk het album 'werk van deelnemers' op mijn facebookpagina of stuur mij gerust een berichtje!

Unieke grafietworkshop!
 In samenwerking met Odette van Fancy Art geeft Realisme in Portret de workshop 'een paard tekenen in grafiet'!
Het betreft een verdiepings-workshop wat het volgende betekent:
Tijdens deze dag tekent iedereen dezelfde door ons uitgekozen foto's. Er worden verschillende oefeningen gedaan. Zo worden alle belangrijke elementen in een tekening besproken. Denk bijvoorbeeld aan vachten, oog, achtergrond.
Bij de workshop krijg je een setje vulpotloden en er wordt voor de lunch gezorgd!
Zaterdag 8 oktober
Tijd: 10.00 tot 16.30 uur
Incl. materiaal, lunch, koffie/thee
Kosten: 95 euro


Grafiet 2-daagse cursus mens + dier
Tijdens deze cursus leer je alle basiskneepjes van het tekenen met grafiet. De eerste dag zullen we het onderwerp dier behandelen met daarbij als belangrijkste punten de ogen en de vacht. Daarna is er ruimte om te werken aan je eigen foto.
De tweede dag behandelen we het onderwerp portret van de mens met als belangrijkste punten de huid en het haar. Maar ook neus en mond wordt aandacht aan besteedt. Als er tijd is wordt er nog gewerkt aan een eigen portret.

Donderdag en vrijdag  27 + 28  oktober 2016
Tijd: 10:00 tot 16:00 uur
incl lunch, gebruik van materiaal
Kosten: 165 euro



Grafiet portret van de mens dagworkshop
Tijdens deze dag behandelen we de belangrijkste onderdelen van een portret van de mens zoals het haar, de huid, neus, mond en ogen. We doen dit door het per onderdeel te oefenen.
En je kunt je eigen foto meenemen om na te tekenen!

Vrijdag 21 oktober
Tijd: 10:00 tot 16:00 uur
Kosten: 95 euro
Incl lunch en gebruik van materiaal



Pastel 2-daagse verdieping cursus
Tijdens deze cursus leer je alle basiskneepjes van het tekenen met pastel. De eerste dag zullen we het onderwerp dier behandelen met daarbij als belangrijkste punten de ogen en de vacht. Daarna is er ruimte om te werken aan je eigen foto.
De tweede dag behandelen we het onderwerp portret van de mens met als belangrijkste punten de huid en het haar. Maar ook neus en mond wordt aandacht aan besteedt. Als er tijd is wordt er nog gewerkt aan een eigen portret.

Donderdag en vrijdag 10 + 11 november
Tijd: 10:00 tot 16:00
Kosten: 165 euro
Incl lunch en gebruik van materiaal



Pastel 1 daagse workshop
Voor deze dag neem je een foto mee die je wilt natekenen. Dit mag een mensenportret, dierenportret, stilleven, landschap zijn. Hierbij krijg je 100% begeleiding en neem je aan het einde van de dag je eigen gemaakte tekening mee naar huis.

Vrijdag 25 november 
Tijd: 10:00 tot 16:00 
Kosten: 85 euro 
Incl gebruik van materiaal en lunch


Wekelijkse cursus pastel en grafiet
Tijdens deze cursus wordt het materiaal pastel en grafiet behandeld met oefeningen en demonstraties. Je kan je eigen foto’s meenemen die je wilt natekenen, maar voor de oefeningen worden ook foto’s gekozen. Deze wekelijkse les is 8x en start 12 oktober.

Tijd: 10:00 tot 12:00 uur
Woensdagochtend start 12 oktober
Kosten: 195 euro
Incl gebruik van materiaal, koffie/thee


Aanmelden kan via: info@realisme-inportret.nl of via een facebookberichtje of via whatsapp: 06 16 15 66 65
Locatie atelier : Enschede

Geen opmerkingen:

Een reactie posten